Știri

S-au stabilit meciurile din Final Four-ul European League - Cu cine va juca Dinamo

Dinamo București s-a calificat în Final Four-ul European League și la câteva zile distanță a aflat și care va fi numele echipei care urmează s-o întâlnească. Cu cine va juca Dinamo și care sunt șansele ei de calificare în finala competiției?


Dinamo București domină handbalul românesc, iar datorită lotului său valoros a participat în grupele Ligii Campionilor, iar acum este la un singur pas de finala Final Four-ului European League. Întâi va trebui să treacă de Flensburg, o echipă foarte bine cotată din Germania și pe care a mai avut-o adversară în grupele Ligii Campionilor din 2021, când nemții s-au impus cu 28-20 și 37-30.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

De altfel, Dinamo este singura „intrusă” din Final Four-ul European League, deoarece toate celelalte trei echipe provin din Bundesliga și sunt Flensburg, Rhein-Neckar și Fuchse Berlin. De asemenea, Fuchse Berlin este deținătoarea en-titre a trofeului, aceasta a reușit în sezonul trecut să câștige finala mare cu 36-31 în fața spaniolilor de la Granollers. Calificarea jucătorilor lui Xavi Pascual a venit după o dublă victorie cu 66-61 la general în fața formației daneze Skjern.

Final Four-ul European League la masculin sunt programate să aibă loc în data de 25 mai 2024, iar o zi mai târziu se vor juca cele două finale. Până atunci, clubul bucureștean va disputa și ultimul meci din Liga Națională, acolo unde CSM București îi va fi adversar în runda 26.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri