Știri

S-a incheiat sezonul in Championship - Iata echipele deja promovate in Premier League

Sambata s-au disputat meciurile din ultima etapă a sezonului din Championship 2023-24 și în urma rezultatelor s-a aflat și numele celei de-a doua echipe promovate în prima ligă. Cine s-a alăturat lui Leicester City și a promovat direct?


Punct și de la capăt în liga secundă a fotbalului englez. A mai rămas o singură necunoscută și aceasta este a treia echipă care promovează în Premier League. Prin rezultatele înregistrate în runda cu numărul 46, Leicester City și Ipswich Town au reușit să obțină biletele pentru prima ligă. Dacă în cazul lui Leicester lucrurile erau deja hotărâte datorită avansului pe care îl avea, Ipswich Town avea nevoie de un egal în meciul cu Huddersfield, dar a reușit maximum. 2-0 a fost scorul care a adus-o la borna 96 în dreptul punctelor acumulate și la 92 de goluri înscrise, ceea ce o face cea mai bună marcatoare a sezonului regular.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Pentru Ipswich este și revenirea pe prima scenă a fotbalului englez după o așteptare de 22 de ani. Premier League 2024-25 va fi doar a șasea campanie purtată de „The Tractor Boys” în istoria clubului la acest nivel ridicat. A debutat în 1992/93, dar fără rezultate remarcabile. Portman Road este terenul pe care își va disputa meciurile de pe terenul propriu, o arenă cu 29.673 de locuri, dar cel mai probabil va fi îmbunătățită, așa cum des se obișnuiește în perioada dintre sezoane.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri