Știri

România face doar egal acasă cu Israel

România – Israel a fost meciul zilei de sâmbătă pentru suporteri români ai fotbalului care s-au bucurat de duelurile din preliminariile Campionatului European 2024 din Germania. Duelul a fost interesant, dar cele două formații au încheiat 1-1 și lupta pentru calificare rămâne deschisă.


Selecționata de fotbal a România a întâlnit sâmbătă, 9 septembrie, reprezentativa similară a statului Israel. Meciul s-a disputat la București în fața a peste 49.000 de spectatori veniți să susțină echipa antrenată de Edward Iordănescu. Golul a venit pentru prima oară în minutul 27 când Denis Alibec (Muaither SC) a trimis balonul în plasă după o respingere greșită a portarului Omri Glazer (Steaua Roșie Belgrad) și a stabilit scorul pauzei.

De altfel, un meci de fotbal are două reprize, dar meciul România – Israel a avut două reprize total diferite. În prima meciul a fost relativ controlat de tricolori. Lucrul acesta nu s-a mai întâmplat după pauză atunci când oaspeții au pus tunurile pe Iordănescu Jr. & Co. și au reușit egalarea. În minutul 53, Neta Lavi (Gamba-Osaka) l-a servit excelent pe Oscak Gloukh (Salzburg) și a stabilit scorul final, 1-1.

Rezultate etapa 6 ale meciurilor din grupa României

  • Andorra vs Belarus, 0-0
  • Kosovo vs Elveția, 1-1
  • România vs Israel, 1-1

În urma celor trei rezultate de egalitate înregistrate sâmbătă în cadrul rundei cu numărul 6 din preliminariile pentru Euro 2024, clasamentul a rămas neschimbat. România este neînvinsă alături de Elveția, iar diferența dintre locul 3 și prima poziție este de trei lungimi.

Clasament Grupa I

  1. Elveția, 11 puncte
  2. România, 9 puncte
  3. Israel, 8 puncte,
  4. Belarus, 4 puncte
  5. Kosoov, 4 puncte,
  6. Andorra, 2 puncte

Următorul meci al România va avea loc marți, 12 septembrie 2023, tot pe Arena Națională, dar în compania reprezentativei Kosovo.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri