Știri

Romania castiga categoric in fata Serbiei

România a reușit să câștige la pas meciul cu Serbia și are punctaj maxim după cele două jocuri deja disputate din cadrul Grupei E de la Campionatul Mondial de handbal feminin.


Selecționata de handbal feminin a României a trecut cu scorul de 37-28 de Serbia și astfel se laudă cu punctaj maxim după primele două runde. Meciul de la Herning a început în forță, așa cum și noi am anticipat în avancronica meciului România – Serbia, unde am recomand victoria naționalei noastre la minimum trei goluri diferență. Practic, pe teren a existat o singură echipă, iar în urma succesului obținut, România și-a asigurat și primele două puncte în grupele principale.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Scorul pauzei a fost 19-13 pentru România, însă acțiunile extremelor au adus multe goluri și în repriza secundă. Pentru a doua oară la rând, jucătoarea meciului a fost desemnată Eliza Buceschi. Sportiva a profitat de faptul că Neagu este accidentată și s-a făcut remarcată prin prisma celor opt goluri pe care le-a înscris. Următorul meci al României este împotriva naționalei similare din Danemarca. Partida se joacă marți, tot la Herning și va fi un duel unde tricolorele vor încerca să meargă în grupele principale cu 4 puncte din tot atâtea maxim posibile.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri