Știri

Romania a remizat cu Irlanda de Nord in primul meci al anului

România și Irlanda de Nord au încheiat la egalitate meciul de vineri seară. Duelul de pe Arena Națională a fost unul șters, însă Dennis Man a impresionat din nou.


Selecționerul României nu a fost cel mai calm antrenor în meciul de vineri, 22 martie 2024 dintre România și Irlanda de Nord. Cu atât mai mult când a trebuit să găsească rapid soluția pentru a egala pe tabelă, asta după ce adversarii au deschis scorul după doar șapte minute de joc. Jamie Reid a înscris la primul său meci pentru naționala nord-irlandeză. După aproape un sfert de oră a venit rândul lui Dennis Man să se impună în teren și a reușit să restabilească egalitatea prin reușita lui din minutul 23.

România urmează ca peste doar câteva zile să dispute al doilea duel de pregătire al anului. 26 martie 2024, ora 21:30, Madrid, selecționata noastră și Columbia se întâlnesc pentru prima oară în ultimii 18 ani. De trei ori s-au mai confruntat în istorie, iar în decursul acestor întâlniri am reușit două victorii și un rezultat de egalitate, 0-0. Pe de altă parte, momentul este bun pentru sud-americani, care nu au mai pierdut de mai bine de doi ani. 28 ianuarie 2022 datează cel mai recent eșec, iar între timp s-au disputat 20 de meciuri. Tot vineri, Columbia a învins Spania cu 1-0.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri