Știri

România a fost învinsă de Ucraina și este ca și eliminată de la Euro

Selecționata de fotbal U21 a României a fost învinsă cu scorul de 1 la 0 de către Ucraina și este aproape eliminată de la Campionatul European.

romania u21

Naționala condusă de Emil Săndoi a fost dominată copios de Ucraina U21 și învinsă cu scorul de 1-0. După o primă repriză în care Lixandru și Petrila au fost avertizați, tabela a rămas neschimbată. Cu toate acestea, insistențele jucătorilor din Ucraina au dus la golul creat în minutul 89 când Victor Dican (FC Botoșani) a deviat nefericit mingea în propria poartă.

Eșecul suferit de România U21 aproape că o elimină și este doar la mâna rezultatelor. După cele două dueluri se află pe ultimul loc în Grupa B, cu 0 puncte și 0 goluri înscrise. În meciul inaugural, formația antrenată de Emil Săndoi a fost depășită cu scorul de 3-0 de către Spania, țară care poate obține calificarea matematică după meciul contra Croației de la ora 21:45. Ibericii au nevoi e de victorie și matematic vor fi calificați în fazele superioare.

Clasament Grupa B

  • Ucraina, 6 puncte
  • Spania, 3 puncte și un meci mai puțin
  • Croația, 3 puncte și un meci mai puțin
  • România, 0 puncte

În ultimul meci de la Euro, România întâlnește Croația pe 27 iunie. Partida are loc pe stadionul Steaua și este transmis de TVR 1.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri