Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

România a fost învinsă de Ucraina și este ca și eliminată de la Euro

Selecționata de fotbal U21 a României a fost învinsă cu scorul de 1 la 0 de către Ucraina și este aproape eliminată de la Campionatul European.

Naționala condusă de Emil Săndoi a fost dominată copios de Ucraina U21 și învinsă cu scorul de 1-0. După o primă repriză în care Lixandru și Petrila au fost avertizați, tabela a rămas neschimbată. Cu toate acestea, insistențele jucătorilor din Ucraina au dus la golul creat în minutul 89 când Victor Dican (FC Botoșani) a deviat nefericit mingea în propria poartă.

Eșecul suferit de România U21 aproape că o elimină și este doar la mâna rezultatelor. După cele două dueluri se află pe ultimul loc în Grupa B, cu 0 puncte și 0 goluri înscrise. În meciul inaugural, formația antrenată de Emil Săndoi a fost depășită cu scorul de 3-0 de către Spania, țară care poate obține calificarea matematică după meciul contra Croației de la ora 21:45. Ibericii au nevoi e de victorie și matematic vor fi calificați în fazele superioare.

Clasament Grupa B

  • Ucraina, 6 puncte
  • Spania, 3 puncte și un meci mai puțin
  • Croația, 3 puncte și un meci mai puțin
  • România, 0 puncte

În ultimul meci de la Euro, România întâlnește Croația pe 27 iunie. Partida are loc pe stadionul Steaua și este transmis de TVR 1.