Știri

Romania a devenit campioana mondiala la minifotbal

Selecționata de minifotbal a României a cucerit în premieră Cupa Mondială după ce a reușit să revină spectaculos pe tabelă în fața selecționatei similare a statului Kazahstan.


Încrezătoare în șansa ei după rezultatele obținute de-a lungul timpului, România a reușit în sfârșit să cucerească și Cupa Mondială la minifotbal. A fost o finală electrizantă, mai ales că s-a decis după executarea a 32 de lovituri de pedeapsă. A fost 2-2 după 60 de minute de joc, iar România s-a impus cu scorul de 12-11 la loviturile de departajare.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Kazahstan a deschis scorul în minutul 25 al primei reprize. Mircea Ungur și-a trimis mingea în propria poartă, iar în minutul 37 adversarul și-a dublat avantajul. Egalarea a venit la ultima fază și autorul golurilor noastre a fost Balogh. Echilibrul s-a instalat pe perioada prelungirilor și ocaziile au lipsit cu desăvârșire, iar meciul a ajuns la penalty-uri. Bogdan Covaci a marcat golul victoriei după ce a transformat lovitura decisivă.

Lotul României la Cupa Mondială de minifotbal

· Ionuț Neacșa

· Gabriel Dumitrașcu

· Mircea Popa

· Bogdan Covaci

· Andrei Balea

· Alexandru Bourceanu

· Mircea Ungur

· Vasile Pop

· Vlad Mocanu

· Andrei Nemțanu

· Șaron Chirică

· Marius Balogh

· Andrei Ferik

· Andrei Șumălan

· Dragoș Nițu

· Antrenor: Virgil Bejenaru

A fost pentru a treia oară consecutiv când România joacă cel puțin semifinale la Cupa Mondială. La edițiile din SUA (2015) și Australia (2019) nu a câștigat finala. De șase ori campioană europeană ți vicecampioană la EMF Euro 2018 și 2022, trofeul de campioană mondială este singurul care lipsea din vitrina tricolorilor.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri