Știri

Robert Lewandowski, oferta clara de la Barcelona

Bayern Munchen a fost activa pe piata transferurilor si deja a cheltuit 50 de milioane de euro pentru aducerea a doi jucatori, insa acum a primit oferta clara pentru nr 1 din atac.. In varsta de 33 de ani, Lewandowski are o oferta certa pe masa din partea blaugrana.

bayern

Robert Lewandowski este de ani buni cel mai bun atacant din Germania si lucrul acesta este confirmat de cifre si de faptul ca este dorit de cluburi mari din Europa. In varsta de 33 de ani, atacantul polonez tocmai ce a fost oficial ofertat de FC Barcelona. Clubul din LaLiga ofera 40 de milioane de euro pentru venirea lui pe Camp Nou.

Barcelona

Lewandowski, dispus sa plece de la Bayern

Atacantul campioanei Germaniei mai are contract pana la finalul lui iunie 2023 cu echipa de pe Aliianz Arena si desi are 33 de ani, cota de piata este de 45 milioane de euro. Totusi, conform presei de profil din Germania, campioana Bundesliga vrea 50 de milioane de euro in schimbul lui Lewandowski, fara bonusuri si fara prima de instalare.

Venit in 2014 la Bayern Munchen, Robert Lewandowski a reusit repede sa se impuna si drept urmare a inscris sute de goluri in tricoul echipe de pe Allianz Arena. Doar in sezonul 2021/22 a reusit sa inscrie 35 de goluri, desi a evoluat in 34 de partide.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri