Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Robert Lewandowski, oferta clara de la Barcelona

Bayern Munchen a fost activa pe piata transferurilor si deja a cheltuit 50 de milioane de euro pentru aducerea a doi jucatori, insa acum a primit oferta clara pentru nr 1 din atac.. In varsta de 33 de ani, Lewandowski are o oferta certa pe masa din partea blaugrana.

Robert Lewandowski este de ani buni cel mai bun atacant din Germania si lucrul acesta este confirmat de cifre si de faptul ca este dorit de cluburi mari din Europa. In varsta de 33 de ani, atacantul polonez tocmai ce a fost oficial ofertat de FC Barcelona. Clubul din LaLiga ofera 40 de milioane de euro pentru venirea lui pe Camp Nou.

Barcelona

Lewandowski, dispus sa plece de la Bayern

Atacantul campioanei Germaniei mai are contract pana la finalul lui iunie 2023 cu echipa de pe Aliianz Arena si desi are 33 de ani, cota de piata este de 45 milioane de euro. Totusi, conform presei de profil din Germania, campioana Bundesliga vrea 50 de milioane de euro in schimbul lui Lewandowski, fara bonusuri si fara prima de instalare.

Venit in 2014 la Bayern Munchen, Robert Lewandowski a reusit repede sa se impuna si drept urmare a inscris sute de goluri in tricoul echipe de pe Allianz Arena. Doar in sezonul 2021/22 a reusit sa inscrie 35 de goluri, desi a evoluat in 34 de partide.