Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Robert Lewandowski aproape de un transfer la Barcelona

Atacantul polonez Robert Lewandowski ar fi fost transferat de Barcelona de la Bayern Munchen, dupa ce echipele s-au inteles, urmand ca spaniolii sa negocieze si cu jucatorul.

Atacantul polonez in varsta de 33 de ani a cerut de mai multe ori in ultimul an sa fie lasat sa se transfere de campioana Germaniei. Robert Lewandowski a dorit si o alta provocare, avand in vedere ca de din 2010 joaca in Bundesliga. Acesta a evoluat in perioada 2010-2014 imbracand tricoul Borussiei Dortmund, de unde a plecat la Bayern Munchen. Conform presei sportive din Spania, acesta va lua calea Cataluniei, deoarece Bayern ar fi acceptat oferta venita din partea celor de la FC Barcelona.

Bayern - Ponturi fotbal

Cu o cota de piata de 45 de milioane de euro la aproape 34 de ani, Robert Lewandowski este de departe cel mai bun jucator polonez aflat inca in activitate. Alaturi de selectionata Poloniei vor participa la Cupa Mondiala 2022, acolo unde va evolua in Grupa C, alaturi de Argentina, Mexic si Arabia Saudita.

Campion de zece ori in Germania

Lewandowski a reusit sa cucereasca de zece ori titlul de campion al Germaniei, insa de fiecare data a avut o contributie majora prin numarul de goluri inscrise. Polonezul a reusit ca de foarte multe ori sa iasa golgheter in Bundesliga si nu doar atat, ci sa fie desemnat chiar jucatorul anului, asa cum s-a intamplat in sezonul 2021/2022.

35 de goluri a reusit sa inscrie Lewa in sezonul trecut din Germania, ceea ce a insemnat al 18-lea titlu de golgheter din cariera in toate competitiile. In total, pentru Bayern Munchen a inscris 238 de goluri doar in campionat, in conditiile in care a evoluat in 283 de partide.