Știri

Rezultate ziua 5 Australian Open – Tablou WTA

A cincea zi de Australian Open a fost la fel de spectaculoasă precum precedentele, deoarece surprizele nu au lipsit, iar unele jucătoare cu pretenții au arătat că pot obține victoria chiar și în ciuda unor meciuri mai puțin reușite.


Meciul Igăi Swiatek cu americanca Danielle Collins a fost unul dintre cele mai interesante dueluri ale celei de-a cincea zi de tenis de la Australian Open. Poloneza era favorită clară, dar locul 1 în lume s-a văzut nevoit să joace decisiv, unde a revenit de la scorul de 1-4 și a câștigat cinci game-uri consecutive. 6-4, 3-6, 6-4 a fost scorul acelui meci. Tot la capitolul jucătoare calificate în turul al treilea le trecem și pe Sloane Stephens, Jelena Ostapenko sau Victoria Azarenka.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Spuneam despre surprize și că nu au întârziat să apară, drept pentru care nume grele au trebuit să se recunoască învinse. Anna Blinkova a trecut cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6(20) de Elena Rybakina. O altă sportivă din top 10 care a părăsit deja Australian Open 2024 este Jessica Pegula. Americanca aflată pe locul 5 WTA a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-2 de către franțuzoaica Clara Burel.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri