Știri

Rezultate ziua 5 Australian Open – Tablou ATP

Joi a fost o zi în care tenisul a domnit din nou, iar cele mai așteptate victorii nu au întârziat să apară. Meciuri frumoase și spectaculoase au avut loc și între jucătorii cu nume mai puțin cunoscute.

olger Rune from Denmark during his round four match against Andrey Rublev

Carlos Alcaraz a arătat că își merită titlul de favorit numărul 2 la ridicarea trofeului, iar evoluția sa în fața italianului Sonego a fost bună. Deși a avut nevoie de patru seturi, ibericul a dispus cu 6-4, 6-7(3), 6-3, 7-6(3) și a obținut calificarea în turul al treilea. Alt jucător care s-a calificat în turul al treilea este Alexander Zverev. Germanul a avut nevoie de cinci seturi, în timp ce Casper Ruud, Paul și Daniil Medvedev au reușit să se impună conform așteptărilor, ceea ce anunță meciuri și mai tari.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Pe tabloul masculin puține au fost surprizele până acum, iar în cea de-a cincea zi au câștigat acei jucători care plecau din postura capilor de serie. Cu toate acestea, conform cotelor listate de către casele de pariuri, eliminarea lui Holger Rune a fost cel mai surprinzător rezultat. Danezul aflat pe locul 8 în lume a cedat în patru seturi în urma confruntării cu francezul Arthur Cazaux (122 ATP).


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri