Știri

Rezultate ziua 4 Australian Open – Tablou WTA

Ziua a patra de tenis la cel mai înalt nivel a început în forță pentru iubitorii de tenis, cu o surpriză, în timp ce alte sportive de top și-au trecut în cont victoriile așteptate.


Evoluția unor jucătoare precum Caroline Wozniacki și Ons Jabeur eliminate, deși cotele erau favorabile lor. Lucrurile s-au schimbat după câteva ore, atunci când în teren au intrat sportive cu pretenții și care au reușit să se impună. Cori Gauff este una dintre aceste jucătoare care nu au avut un prim set reușit, dar până la urmă s-a impus cu scorul de 7-6(3), 6-2 în disputa cu o altă americancă.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Drept urmare, în a doua parte a tabloului zilei a 4-a de tenis din cadrul Australian Open au reușit să se impună jucătoare precum Aryna Sabalenka, sau Haddad Maia. Ultimul meci al zilei pe tabloul WTA a fost cel al Mariei Sakkari cu rusoaica Avanesyan, iar locul 8 în lume a părăsit competiția după o oră și 44 de minute. Avanesyan s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri