Știri

Rezultate ziua 4 Australian Open – Tablou ATP

Pe tabloul masculin lucrurile au fost ceva mai clare în ceea ce îi privește pe jucătorii implicați în cea de-a patra zi de Australian Open. Sportivi cu pretenții au obținut calificarea în turul al treilea, dar în același timp au existat și rezultate surprize.

Novak Djokovic following through on a serve during a tennis match.

Ziua 4 de tenis la Australian Open a început cu un meci interesant pe tabloul masculin. Italianul Jannik Sinner a reușit să se impună cu 6-2, 6-2, 6-2 în fața olandezului De Jong. Imediat după și-a trecut o victorie în palmares și Alex De Minaur. Un alt jucător cu pretenții care a câștigat în minimum de seturi este americanul Fritz. SHelton, Karen Khachanov, Andrey Rublev și Novak Djokovic au obținut și ei victorii pe care casele de pariuri le așteptau prin prisma cotelor oferite.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Bineînțeles că nu au lipsit nici rezultatele surprinzătoare, iar unul dintre ele este eșecul lui Frances Tiafoe în fața cehului Machac. Acesta a fost unul dintre cele mai neașteptate rezultate, deși au mai fost eliminate nume sonore. Gael Monfils a plecat după 4-6, 4-6, 4-6 cu argentinianul Etcheverry. Italianul Cobolii (100 ATP) a trecut cu 7-5, 6-3, 5-7, 6-2 de rusul Pavel Kotov (65 ATP) în urma unui meci disputat.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri