Știri

Rezultate Australian Open ziua II – tablou WTA

S-a încheiat și ziua a doua de tenis la cel mai înalt nivel, iar rezultatele surpriză nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, au existat favorite care nu au avut emoții în ceea ce privește victoria.


Ziua 2 de tenis la cel mai înalt nivel pentru tabloul WTA a început cu o serie de meciuri care s-au încheiat în minimum de seturi. Poate cel mai interesant dintre ele a fost acel 6-3, 6-0 pe care Coco Gauff (4 WTA) l-a reușit în urma meciului cu Anna Schmiedlova. Majoritatea duelurilor s-au încheiat în două seturi, dar au fost și meciuri unde sportivii au stat în teren și câteva ore bune. Din păcăte pentru România, Jaqueline Cristian a părăsit competiția după 2-6, 5-7 cu Katerina Siniakova. O altă jucătoare care s-a impus în turul I și de la care sunt pretenții mai mari este Ons Jabeur.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ziua s-a încheiat cu meciul dintre Caroline Garcia și Naomi Osaka, unde franțuzoaica aflată pe locul 19 s-a declarat învingătoare cu scorul de 6-4, 7-6(2). Nu au lipsit nici surprizele, iar una dintre ele a fost eliminarea locului 20 în lume. Ekaterina Alexandrova a pierdut cu scorul de 2-6, 6-3, 6-7(9) în fața Laurei Siegemund (78WTA). Meciul s-a încheiat după trei ore și trei minute.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri