Știri

Revenire de senzatie pentru Romania in meciul cu Ucraina din Billie Jean King Cup

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian reușesc să învingă Ucraina cu scorul de 3-2 în cadrul Billie Jean King Cup și califică România la turneul final.


Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost înger și demon pentru România în meciul cu Ucraina din cadrul Billie Jean King Cup. După prima zi, tricolorele erau conduse cu scorul de 2-0, după ce Elina Svitolina și Lesia Tsurenko le-au învins pe Cristian, respectiv Ana Bogdan. Lucrurile s-au inversat în cea de-a doua zi, iar România a fost de nerecunoscut. Ce e drept, am avut și șansă în meciurile de sâmbătă, ambele confruntări de la simplu s-au decis în trei seturi.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum
  • Elina Svitolina - Ana Bogdan 4-6, 6-4, 3-6
  • Lesia Tsurenko - Jaqueline Cristian 6-2, 4-6, 4-6

În meciul decisiv, inițial trebuiau să joace gemenele Kichenok cu echipa Gae/Todoni, însă căpitanul-nejucător Horia Tecău a luat decizia de a înlocui echipa cu Ana Bogdan și Jaqueline Cristian. Inspirată alegerea, deoarece au câștigat cu 6-2, 7-6 (7). Datorită rezultatului, România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri