Știri

Real Madrid vs Bayern Munchen - Duelul cifrelor

Cea de-a doua manșă a semifinalei dintre Real Madrid și Bayern Munchen se joacă miercuri, 8 mai 2024 și va începe de la scorul de 2-2, așa cum s-a încheiat meciul din Germania. Cum stau cele două echipe înaintea returului și care sunt cifrele lor?


Real Madrid pare să aibă o cotă mai bună dacă privim doar oferta caselor de pariuri online, însă am mai avut parte de surprize. În acest punct al competiției nu ar trebui să ne mire nimic, cu atât mai mult când Bayern Munchen stă de partea cealaltă a terenului, fie și într-un meci jucat pe Santiago Bernabeu. Iată cum stau cele două la cele mai importante capitole și ce au făcut la finalul săptămânii:

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Real vs Bayern: una râde, alta plânge

Pentru Real Madrid a fost un final de săptămână de vis. A devenit campioana Spaniei pentru a 36-a oară în istorie și totul după ce a trecut cu 3-0 de Cadiz, iar Girona a trecut cu 4-2 de FC Barcelona. 13 puncte are los blancos peste ocupanta locului secund, iar în joc mai sunt doar 12 puncte. Nu la fel s-a întâmplat și în cazul formației bavareze. A fost învinsă cu 3-1 de VFB Stuttgart și acum șvabii amenință locul secund pe care Bayern se află, diferența fiind de două puncte.

Real Madrid vs Bayern Munchen: apărare vs atac

74 de goluri sunt suficiente pentru ca Real Madrid să aibă cel mai bun atac din La Liga, însă are mai puține goluri înscrise decât adversarul de miercuri. În schimb, are de două ori mai puține goluri încasate decât fosta campioană a Germaniei. 22 de goluri a primit Real în cele 34 de meciuri din campionat. Alte 14 goluri a primit campioana Spaniei în ediția actuală a Ligii Campionilor.

Bayern Munchen are de departe cel mai bun atac din Germania și unul dintre cele mai bune din top 5 campionate ale lumii. Harry Kane este omul de bază și jucătorul care a punctat împotriva lui Stuttgart, cât și în meciul din tur. 90 de goluri a înscris doar în Bundesliga, De 20 de ori a înscris în actuala ediție a Ligii Campionilor, iar la capitolul goluri primite stă mai slab decât Real. A primit 41 de goluri în campionat, iar în UCL 2023-24 a fost prinsă pe picior greșit de 11 ori.

Real Madrid vs Bayern Munchen: bavarezii nu se simt deloc confortabil la Madrid

Este foarte greu să te gândești la victorie când joci la Madrid, iar Bayern știe cel mai bine lucrul acesta. Din 2001 și până în prezent a vizitat capitala Spaniei în nenumărate rânduri, dar s-a impus o singură dată în timpul regular. În 2017 s-a impus după prelungiri și obținea atunci calificarea în semifinalele UCL. Mai mult decât atât, Real Madrid acasă este neînvinsă în toate competițiile.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri