Știri

Real Madrid face un meci bun pe Etihad Stadium si trece de detinatoarea trofeului

Manchester City avea prima șansă pe foaie în returul cu Real Madrid din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, dar nu mereu lucrurile sunt așa cum specialiștii se așteaptă. Drept urmare, Los Blancos au trecut la penalty-uri de deținătoarea en-titre a trofeului, 1-1 după 120 de minute și 4-3 la loviturile de departajare.


Real Madrid este liderul Spaniei și una dintre echipele care au reușit să domine Champions League pentru o bună bucată de vreme. Cu toate acestea, nivelul jocului pe care l-a impus în ultimele ediții nu o făceau deloc favorită în meciul contra lui Manchester City, mai ales după ce în tur scorul a fost 3-3. Cu toate acestea, abordarea curajoasă a făcut-o să fie cea care a deschis scorul pe Etihad Stadium, atunci când Rodrygo le-a închis gura celor peste 52.000 de fani veniți s-o susțină pe campioana în exercițiu.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Insistențele ofensivei lui City au avut efectul scontat abia în minutul 76 când adversarul României de la EURO 2024 a dat lovitura. Kevin De Bruyne a marcat golul egalizator în minutul 76, 1-1 fiind scorul până la finalul meciului. S-a mers la penalty-uri unde Real Madrid a ratat prin Luka Modric la chiar prima pereche de executanți. Cu toate acestea, Silva și Kovacic au ratat și ei pentru Manchester City, iar la final scorul loviturilor de la 11 m a fost 4-3 în favoarea spaniolilor.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri