Știri

Real Madrid este campioana Spaniei - Rivala Barcelona a ajutat-o indirect

Real Madrid a reușit să câștige din nou campionatul în Spania după o etapă în care FC Barcelona a ajutat-o indirect pe marea sa rivală din capitala Spaniei. Iată ce s-a întâmplat:


Real Madrid a dominat sezonul 2023-24 și a reușit să cucerească cel de-al 36-lea titlu de campioană din istorie. Are ocazia să mai obțină trofee, ea este angrenată și în semifinalele Champions League, acolo unde săptămâna viitoare va juca în returul semifinalelor, cu Bayern Munchen. În ceea ce privește La Liga, formația din Madrid a evoluat foarte bine, a reușit să o învingă cu 3-0 pe Cadiz în cel mai recent duel, rezultat care nu era suficient pentru a obține matematic titlul, însă Barcelona a ajutat-o fără să vrea.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Imediat după sucesul cu Cadiz, Real Madrid s-a mutat cu ochii pe duelul Girona - Barcelona, acolo unde formația catalană nu avea voie să câștige. Asta s-a întâmplat, revelația sezonului actual s-a impus cu 4-2 și Bellingham & Co. au dat drumul petrecerii pentru obținerea titlului. Astfel, după 34 de meciuri, Real a reușit să strângă 87 de puncte, cu 13 mai multe decât Girona și 14 decât Barcelona, în condițiile în care mai sunt doar patru etape până la finalul sezonului.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri