Știri

Rashford a înscris al treilea cel mai rapid gol al unei rezerve la Cupa Mondială

Anglia a învins cu 6-2 Iran într-o partidă disputată luni, în cadrul Grupei B de la Cupa Mondială și a stabilit câteva recorduri.


Marcurs Rashford a intrat în teren din postura de jucător de rezervă și a fost o decizie bună luată de Gareth Southgate. Atacantul lui Manchester United a înscris un gol și a intrat în istoria Cupei Mondiale drept al treilea cel mai rapid marcator care a intrat din postura de rezervă. S-a întâmplat la doar 49 de secunde de la intrarea lui în teren.

Intrarea atacantului a avut un efect imediat pe tabela, el a marcat golul cu numărul cinci al echipei sale împotriva Iranului și a făcut asta într-un timp foarte scurt. Atacantul „Three Lions” și-a făcut apariția pentru a treia oară la echipa națională după ratarea penalty-ului de la EURO 2020. Rashford a fost servit excelent de căpitanul Harry Kane și a înscris un gol frumos.

 

Cine este Marcus Rashford

Ajuns la vârsta de 25 de ani, englezul născut la Manchester și-a început cariera la Manchester United, echipă pentru evoluează și în prezent. Deloc de neglijat jocul său, l-a adus de mai multe ori și la echipa națională, acolo unde a jucat și pentru U16, U18, U20 și U21. Însă, cele mai multe prezențe le are la echipa mare. Roy Hodgson l-a debutat pe Rashford la echipa națională, la vârsta de 18 ani, 6 luni și 26 de zile, iar în cele 46 de prezențe, a înscris de 12 ori. Mai mult decât atât, la Cupa Mondială are șapte prezențe și un singur gol.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri