Pages

Rapid București o întâlnește pe Ljubljana în optimile Champions League

Rapid București este campioana en-titre a României și una dintre cele două echipe românești care au evoluat anul acesta în grupele Champions League feminin. A terminat pe locul al patrulea în Grupa B principală, ceea ce o face să joace împotriva locului 5 din Grupa A preliminară.


Dubla Rapid – Krim Ljubljana este programată să aibă loc pe 19, respectiv 26 martie. Învingătoarea acestui meci va evolua cu Kristiansand, cea care a câștigat Grupa A, unde CSM București a terminat pe locul al doilea.

Cine este Krim Mercador Ljubljana, adversarul Rapidului București din optimile play-off-ului Champions League feminin

Apărută în handbalul feminin în 1984, Krim este una dintre cele mai titrate echipe din Slovenia și implicit campioana en-titre. În cei 39 de ani de existență s-a încoronat campioană în 27 de ediții, ultima în sezonul 2021/2022. De alte șapte ori a cucerit Supercupa Sloveniei.

La nivel european altele sunt calculele, ea reușind în anii 2001 și 2003 să cucerească Champions League, iar în 1999, 2004 și 2006 a jucat finala. În prezent, cea mai bună marcatoare a echipei în Champions League este Jovanka Radicevic. Aripa dreaptă poartă numărul 4 pe tricou și la cei 36 de ani ai săi este cea mai experimentată jucătoare din lotul antrenat de Adzic Dragan. 76 de goluri a înscris aceasta în competiție.

Rapid București – Krim Mecador Ljubljana, cote la pariuri

Cotele meciurilor nu s-au afișat încă, dar s-a restrâns numărul favoritelor la ridicarea trofeului. Krim este penultima clasată în oferta casei de pariuri online Betano, cu o cotă de 5.00. Rapid București are cotă 35.00 să se încoroneze în premieră campioana Europei la nivel de echipă de club.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri