Știri

Raheem Sterling va semna cu Chelsea

Aflat pe picior de plecare de la Manchester City, Raheem Sterling pare ca si-a ales viitoarea destinatie si aceasta este Chelsea Londra.

WBA - Manchester City

Dat ca plecat de presa din Marea Britanie, Raheem Sterling a decis sa lase campioana Angliei pentru echipa care a terminat pe locul al treilea in sezonul trecut. Jucatorul in varsta de 27 de ani a anuntat ca este de acord cu termenii clubului londonez si urmeaza ca in periaoda imediat urmatoare sa isi puna semnatura pe contra.

Raheem Sterling mai avea contract cu clubul de pe Etihad Stadium pana in data de 30 iunie 2023, insa a decis ca este mai bine sa plece. Cu toate ca antrenorul Joseph Guardiola a anuntat ca il doreste, dar nu il poate tine daca jucatorul nu-si doreste.

In ce conditii va pleca Sterling

City si-a asigurat atacul dupa aducerea lui Erling Haaland pentru care a platit 60 de milioane de euro, insa s-ar putea recupera 53 de milioane in urma plecarii lui Sterling pe Stamford Bridge. Aceasta este suma pe care campioana Premier League a solicitat-o si pe care Chelsea a anuntat ca este de acord sa o plateasca.

Avand o cota de piata de 70 de milioane de euro, aripa stanga a nationalei Angliei si a campioanei Premier League a venit pe Etihad Stadium in 2015. Atunci a fost adus de la Livrepool in schimbul sumei de 63.7 milioane de euro. Daca va ajunge la Chelsea, atunci clubul londonez va fi al treilea sau club din cariera, avand in vedere ca a evoluat exclusiv in Premier League.

Acesta si-a inceput cariera la QPR U18 de unde a fost luat la academia lui Liverpool, iar in 2012 a facut pasul spre echipa mare. Dupa trei sezoane a plecat la campioana actuala a Angliei, iar in intreaga cariera a strans 337 meciuri, 131 de goluri a inscris, iar in alte 94 de randuri a pasat decisiv.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri