Știri

Radu Dragusin a fost inclus in lot pentru meciul cu Manchester United

Radu Drăgușin este jucătorul român al momentului prin transferul la Tottenham Hotspur din această săptămână. Fundașul în vârstă de 21 de ani ar putea debuta duminică în derby-ul cu Manchester United.


Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenhem Hotspur nu a fost o surpriză așa mare dacă ne gândim că jucătorul a avut oferte de la Napoli și Bayern Munchen. Echipa din Anglia contează pe serviciile fundașului român, iar tehnicianul Ange Postecoglu l-a inclus în lot pentru meciul pe care echipa lui urmează să-l aibă duminică în compania lui Manchester United.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Manchester United - Tottenham este meciul cel mai interesant al etapei cu numărul 21 din campionatul Angliei. Londonezii merg pe Old Trafford în speranța că vor obține o victorie pe care o așteaptă din 2020. Între timp s-au disputat două jocuri pe Teatrul viselor, însă „diavolii roșii” s-au impus cu scorul de 3-2 și 2-0. Lucrurile stau diferit când cele două se întâlnesc la Londra, iar acest lucru s-a demonstrat și în tur. Spurs a câșigat cu 2-0 meciul din etapa 2.

După 20 de meciuri deja jucate în Premier League, Tottenham se află pe locul 5, cu 39 de puncte și are un punct mai puțin decât Arsenal Londra, ocupanta locului 4, ultimul care duce în ediția viitoare a grupelor Champions League.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri