Știri

Radu Dragusin a acceptat oferta lui Tottenham si va evolua in Premier League

Romania va avea un jucător de câmp în Premier League după ce Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham și englezii au bătut palma și cu Genoa.


La numai 21 de ani, Drăgușin îi bagă în cont echipei Genoa 30 de milioane de euro. Totul se întâmplă la 6 luni după ce grifonii l-au achiziționat de la Juventus Torino. Traiectoria fundașului român a fost în sus, iar în această perioadă a fost dorit de mai multe cluburi de top din Europa. Pe lângă Tottenham, pe fir au mai intrat AC Milan, Bayern Munchen și Napoli, însă valoarea campionatului Angliei l-a convins pe internaționalul român.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

“Azi dimineață, la ora 8, s-a luat decizia. Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern, este declarația lui Florin Manea, impresarul lui Drăgușin.

Conform presei de profil din România, jucătorul a mers la Londra deși va avea un salariu mai mic decât ar fi luat în Bundesliga. Aproximativ 3 milioane de euro va încasa fundașul care ar putea debuta peste câteva zile când are loc duelul cu Manchester United din runda 21.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri