Știri

Qinwen Zheng s-a calificat in finala Australian Open 2024

Qinwen Zheng a reușit să câștige cea de-a doua semifinală de la Australian Open și după 6-4, 6-4 cu Dayana Yastremska a reușit să devină cea de-a doua finalistă.


Considerată jucătoarea mai bună conform cotelor listate de către casele de pariuri online, Qinwen Zheng (15 WTA) a confirmat lucrul acesta și drept urmare a obținut victoria în meciul pe care l-a avut cu Dayana Yastremska. 6-4, 6-4 a fost scorul unul duel care a durat puțin peste o oră și jumătate.

Primul set a început normal pentru tenisul feminin, iar după patru game-uri cele două își pierdeau serviciul. Dayana Yastremska a făcut-o din nou în game-ul 7 și la finalul a 30 de minute de tenis de cel mai înalt nivel s-a decis cine a fost mai bună. 6-4 a fost scorul, cu Zheng câștigând la prima minge avută.

Actul al doilea a început în nota obișnuită, din nou câte un break de fiecare după primele patru game-uri, dar în game-ul 7 al celui de-al doilea act, Yastremska a pierdut din nou pe propriul serviciul și așa s-a decis a doua semifinală.

Drept urmare, sâmbătă se va disputa finala Australian Open 2024, unde Aryna Sabalenka va pleca cu prima șansă în fața chinezoaicei Qinwen Zheng.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri