Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

PSG sau Bayern. Care campioană trece mai departe?

PSG – Bayern Munchen este fără îndoială unul dintre cele mai interesante meciuri programate să se desfășoare în optimile de finală ale Champions League și unul dintre cele mai așteptate ale săptămânii. Meciul este programat pe 14 februarie, de la ora 22:00 și este analizat în detaliu de către specialiștii site-ului nostru.

Calificată pentru a 11-a oară consecutiv în optimile Champions League, PSG este a treia după Bayern și Real Madrid, care au reușit de mai multe ori să acceadă în această fază. Chiar și așa, cele două echipe sunt în prezent pe prima poziție în campionatele în care evoluează.

https://twitter.com/FCBayern/status/1625114192696029186

Paris Saint Germain este campioana Franței și actualul lider al Ligue 1, dar singurul trofeu important pe care nu l-a câștigat de la venirea șeicilor la conducere este Champions League. Cu toate acestea, Bayern Munchen i-a devenit un adversar des întâlnit în aceste faze ale competiției, fiind pentru a unsprezecea oară în istorie când se duelează și de fiecare dată în Champions League.

Scorul general al meciurilor directe PSG – Bayern este de 6-5 pentru francezi, dar golaverajul este același, 15-15. În ultimele 32 de meciuri susține de către campioana Ligue 1 în Champions League pe Parc des Princes a reușit să înscrie o medie de 2.6 pe meci.

Bătălia ofensivelor

Incert înaintea meciului de marți seară, Kylian Mbappe ar fi o absență importantă pentru clubul francez, dar există jucători care să-l poată înlocui. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost implicat direct în 20 dintre golurile echipei sale în ultimele două sezoane de Champions League, în timp ce pentru Bayern un astfel de jucător important este Leroy Sane, cu 10 goluri și șapte pase decisive.

Șansele sunt egale în această primă confruntare, Betano pariuri sportive oferă cotă 2.57 pentru victoria uneia sau alteia. Egalul este 3.65, dar în ceea ce privește cotele la calificare, Bayern Munchen pleacă cu prima șansă.

  • PSG – Cotă 2.50
  • FC Bayern Munchen – 1.50