Pages

PSG sau Bayern. Care campioană trece mai departe?

PSG – Bayern Munchen este fără îndoială unul dintre cele mai interesante meciuri programate să se desfășoare în optimile de finală ale Champions League și unul dintre cele mai așteptate ale săptămânii. Meciul este programat pe 14 februarie, de la ora 22:00 și este analizat în detaliu de către specialiștii site-ului nostru.


Calificată pentru a 11-a oară consecutiv în optimile Champions League, PSG este a treia după Bayern și Real Madrid, care au reușit de mai multe ori să acceadă în această fază. Chiar și așa, cele două echipe sunt în prezent pe prima poziție în campionatele în care evoluează.

Paris Saint Germain este campioana Franței și actualul lider al Ligue 1, dar singurul trofeu important pe care nu l-a câștigat de la venirea șeicilor la conducere este Champions League. Cu toate acestea, Bayern Munchen i-a devenit un adversar des întâlnit în aceste faze ale competiției, fiind pentru a unsprezecea oară în istorie când se duelează și de fiecare dată în Champions League.

Scorul general al meciurilor directe PSG – Bayern este de 6-5 pentru francezi, dar golaverajul este același, 15-15. În ultimele 32 de meciuri susține de către campioana Ligue 1 în Champions League pe Parc des Princes a reușit să înscrie o medie de 2.6 pe meci.

Bătălia ofensivelor

Incert înaintea meciului de marți seară, Kylian Mbappe ar fi o absență importantă pentru clubul francez, dar există jucători care să-l poată înlocui. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost implicat direct în 20 dintre golurile echipei sale în ultimele două sezoane de Champions League, în timp ce pentru Bayern un astfel de jucător important este Leroy Sane, cu 10 goluri și șapte pase decisive.

Șansele sunt egale în această primă confruntare, Betano pariuri sportive oferă cotă 2.57 pentru victoria uneia sau alteia. Egalul este 3.65, dar în ceea ce privește cotele la calificare, Bayern Munchen pleacă cu prima șansă.

  • PSG – Cotă 2.50
  • FC Bayern Munchen – 1.50

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri