Știri

PSG castiga la pas returul cu Barcelona si va juca in semifinalele Champions League

Meciul retur dintre Barcelona și Paris Saint Germain pleca de la scorul de 3-2 în favoarea spaniolilor, însă meciul din Spania a fost câștigat de campioana Franței care a mers în semifinale. 1-4 a fost scorul în rertur și 4-6 la general. Arbiru de centru a fost Istvan Kovacs.


Barcelona a început meciul retur din sferturile de finală de la scorul de 3-2 datorită succesului de la Paris obținut în urmă cu o săptămână. Raphinha a mutat primul pe tabelă și în returul din Spania. Golul jucătorului a venit în chiar minutul 12, însă lucrurile s-au complicat în minutul 29, atunci când Araujo a primit cartonașul roșu direct în urma unei intrări urâte. Scorul pauzei a fost 1-1, în minutul 40 a înscris și Ousmane Dembele. Totul a decurs doar în favoarea francezilor, dovadă că Xavi (antrenorul Barcelonei) a fost și el eliminat în minutul 56.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

PSG a trecut în avantaj în minutul 54, atunci când Vitinha a fructificat o pasă venită de la Hakimi și a trimis mingea în poarta Barcelonei. Șapte minute mai târziu a venit rândul ca Mbappe să fructifice o lovitură de la 11 m și tot el să închidă tabela în minutul 89. Barcelona - PSG 1-4 / 4-6 la general și deja știm care este prima semifinală din Champions League 2023-2024.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri