Știri

Proiect indraznet al unei foste prim-divizionare

Un club din Liga 2 plănuiește să cucerească fotbalul românesc și pentru asta și-a tras antrenor un fost jucător al lui Inter Milano. Reușește Ceahlăul Piatra Neamț să promoveze în prima ligă?


O echipă de bază a primului eșalon competițional românesc atunci când era condusă de Pinalti, Ceahlăul Piatra Neamț își dorește să revină la cel mai înalt nivel. Clubul nemțean anunță instalarea unui antrenor italian, fost jucător la Inter Milano, alături de care dorește să promoveze. Lucrul acesta nu s-a întâmplat în ediția trecută, atunci când Ceahlăul Piatra Neamț a ratat la limită play-off-ul.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Miercuri, au fost anunțați investitorii italieni ai Ceahlăului și la doar o zi distanță a și fost numit antrenorul Marco Veronese. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani va semna un contract pe două sezoane și începe de la 1 iulie 2024, având drept obiect promovarea în prima ligă. În decursul carierei sale, Veronese a bifat și un mandat la Inter pentru care a jucat de trei ori în Serie A. De-a lungul carierei, el a trecut pe la Chievo, Modena, Vicenza, Spezia, Venezia, CEsena, Lecco și Pavia.

Ca antrenor, Marco Veronese a debutat în 2012 și a fost antrenorul echipei de tineret a clubului Pavia, iar în iarna lui 2013 a fost chiar interimarul echipei mari. Această poziție a fost de scurtă durată, doar câteva etape. A fost secundul lui De Biasi pe banca Albaniei și tot secund a fost și la Cremoense sau Alaves. Reușește noul proiect al Ceahlăului?


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri