Știri

Programul barajului pentru mentinerea in Superliga - Favoriti si cote la pariuri

Liga Profesionistă de Fotbal a oferit toate detaliile privind meciurile de baraj pentru menținere/promovare în Superliga România, acolo unde sunt angrenate FC Botoșani, Dinamo București, CS Mioveni și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.


Dinamo este fericita câștigătoare a ultimelor dueluri din play-out-ul Superliga României, deoarece prin succesul cu UTA Arad (2-0) a reușit să evite retrogradarea directă. A mai primit o șansă de a se salva prin calificarea la barajul de menținere/promovare în Superliga, acolo unde va evolua în compania divizionarei secunde AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

FC Botoșani a reușit și ea să se salveze prin prestația pe care a avut-o în ultimel etape și drept urmare va fi cealaltă reprezentantă a Superligii România în barajul de menținere/promovare. Ea va avea meci cu CS Mioveni, urmând ca meciurile tur să o aibă gazdă, așa cum se întâmplă și în celălalt duel.

Programul meciurilor de la baraj Superliga 2023-24

  • Dinamo București vs AFK Csikszereda MIercurea Ciuc, luni, 20 mai 2024
  • FC Botoșani vs CS Mioveni, vineri, 17 mai 2024

Returul este programat la o săptămână de la disputarea meciurilor din prima manșă.

Dinamo București este deja o echipă cu experiență la baraj. Câinii-roșii sunt pentru al treilea an consecutiv puși în această postură. În primul sezon au retrogradat în urma dublei cu U Cluj, apoi au promovat datorită succesului cu FC Argeș, iar acum au prima șansă conform specialiștilor. La fel se întâmplă și în cazul lui FC Botoșani, unde cota pentru victorie este net de partea ei.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri