Știri

Primul jucator italian care va fi lider mondial

Înfrângerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros 2024 a făcut ca după încheierea turneului să se schimbe și liderul clasamentului ATP. Jannik Sinner va devenit primul italian care ocupă fotoliul de lider.


Jannik Sinner a reușit ca prin rezultatele obținute să urce pe prima poziție în clasamentul ATP. Sportivul din Italia reușește să devină și primul italian care va conduce clasamentul general masculin. Obiectivul mai tânărului jucător a fost să obțină al doilea trofeu de Grand Slam al anului. Același Sinner a reușit să se impună și la Australian Open, iar la Paris a ajuns deja în semifinale. Urmează să joace împotriva lui Carlos Alcaraz, dar indiferent de rezultat el va fi numărul 1 ATP.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Jannik Sinner a reușit să treacă cu scorul de 6-2, 6-4, 7-6(3) de Grigor Dimitrov în sferturile de finală ale Roland Garros, iar acest rezultat, combinat cu eșecul lui Novak Djokovic, i-a adus italianului prima poziție în clasamentul masculin. La aflarea acestei realizări, Sinner a declarat:

„Acest lucru înseamnă mult pentru mine. Nu este modul în care noi toți ne așteptam. Djokovic a avut două meciuri lungi, grele, de cinci seturi, așa că a fost dur. Unul s-a terminat foarte târziu de asemenea. Este dificil și pentru turneu”.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri