Știri

Primul jucator care se va retrage dupa EURO 2024

Un jucător al campioanei Spaniei și-a anunțat retragerea după disputarea Campionatului European de fotbal care va avea loc în vara acestui an.


Toni Kroos, jucătorul lui Real Madrid și componentul naționalei Germaniei pentru EURO 2024 și-a anunțat retragerea din activitate după participarea la turneul final. Mijlocașul a ales să nu-mi mai prelungească contractul cu echipa campioană a Spaniei, ceea ce înseamnă că rămâne liber de contract în această vară. De-a lungul carierei sale, Kroos a ieșit campion mondial în 2014 și are nenumărate trofee pe la echipele de club pe la care a trecut.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Debutant la echipa națională în 3 martie 2010 într-un mei jucat cu Argentina și pierdut cu 0-1, acela a fost momentul în care sportivul a reușit să se impună la echipa națională. A jucat la trei Cupe Mondiale și tot atâtea Campionate Europene. În 108 meciuri a marcat de 17 ori în tricoul echipei naționale. Din anul 2014 a semnat cu Real Madrid, acolo unde a cunoscut performanța și are ocazia să cucerească Champions League 2023/24 dacă echipa lui se va impune în compania Borussiei Dortmund.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri