Știri

Prima jucatoare din Romania eliminata de pe tabloul principal la Roland Garros 2024

A început Roland Garros 2024, unde mai multe jucătoare s-au calificat pe tabloul principal. Din păcate pentru fanii tenisului din România, o primă jucătoare a părăsit deja competiția și este vorba despre Jaqueline Cristian, cea are a pierdut cu 4-6, 5-7 în fața Jelenei Ostapenko.


Jelena Ostapenko și Jaqueline Cristian s-au duelat în primul tur al turneului Roland Garros, al doilea Mare Șlem al sezonului. Locul 10 WTA avea prima șansă pe foaie, dar meciul a început cu Jaqueline Cristian la conducere. Jucătoarea noastră a făcut break în chiar primul game al meciului și a păstrat avantajul până la 4-2. De acolo ceva s-a întâmplat și echilibrul s-a rupt, Ostapenko reușit să câștige patru game-uri la rând și apoi să se impună cu 6-4.

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Din nou prima care a făcut break în actual al doilea a fost Jaqueline Cristian, dar nu și-a păstrat foarte mult timp avantajul și a fost egalată la 3. A salvat și o minge de meci, apoi a egalat la 5, însă presiunea și-a spus cuvântul. După o oră și 36 de minute, Jelena Ostapenko s-a impus cu 6-4, 7-5 și va juca în turul următor cu învingătoarea meciului Tatjana Maria – Clara Tauson.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri