Știri

Povestea emotionanta a starului Kevin De Bruyne

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, Kevin De Bruyne are o poveste impresionantă de viață. Acesta a fost abandonat și nu a fost deloc ușor să ajungă unde este acum.


Mulți îl știm ca fiind Kevin De Bruyne de la Manchester City, dar mijlocașul belgian a trecut prin momente grele pentru a ajunge în fotbalul mare. A câștigat tot ce se putea cu Pep Guardiola ca antrenor, dar în spatele unui fotbalist de succes se ascunde mereu o poveste impresionantă. Abandonat când avea o vârstă foarte fragedă, Kevin nu a încetat niciodată să își urmeze visul și a trebuit să se descurce încă de tânăr. La 15 ani s-a mutat la Genk, acolo unde a evoluat în academie. Erau 150 de km distanță de Drongen, orașul său natal, ceea ce l-a obligat să meargă la Genk.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Clubul belgian s-a arătat dispus să-i ofere toate condițiile și chiar i-a găsit o familie care să-l găzduiască pe De Bruyne, iar jucătorul s-a simțit excelent. Avea rezultate bune la școală, fotbalul continua să meargă și el la fel de bine. După încheierea sezonului s-a întors acasă, la familia lui, iar când a venit momentul să se întoarcă la familia adoptivă, acesta nu a mai fost primit. Vestea a primit-o chiar de la mama sa, care, plângând l-a anunțat că oamenii pe care îi credea familie nu îl mai vor.

Nici clubul nu s-a arătat dispus să mai plătească o altă familie care să-l găzduiască e Kevin De Bruyne, dar pentru băiatul timid și retras a fost doar o motivație în plus. Cu toate acestea, mijlocașul s-a întors la Genk și a înscris cinci goluri într-un meci pe care l-a început ca rezervă. Această creștere de la un meci la altul a făcut ca fostalui familie adoptivă să-l dorească din nou pe De Bruyne, însă acesta a refuzat complet și în cele din urmă și-a continua ascensiunea și a debutat la echipa mare, unde a evoluat în perioada 2008-2012. A mers apoi la Chelsea (2012-2014), apoi a fost împrumutat un sezon la Werder Bremen, iar Wolfsburg a crezut în el și l-a cumpărat în sezonul 2014-2015. Ulterior, din 2015 a semnat cu City, unde joacă și în momentul de față.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri