Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Posibilul adversar al FCSB din play-off-ul Conference League

La Nyon a fost activitate intensă luni, atunci când s-au tras la sorți meciurile din cadrul play-off-ul Europa Conference League. Astfel, dacă trece de Nordsjaelland, formația bucureșteană va înfrunta învingătoarea duelului Sabah Baku - Partizan Belgrad.

FCSB este reprezentanta României cu cel mai bun coeficient UEFA dintre cele trei formații care se vor duela în turul III preliminar din Conference League. Partea bună este că a avut un traseu mai bun până în momentul actual și drept urmare a trecut cu 4-2 la general de CSKA 1948 Sofia, iar acum va juca cu danezii de la Nordsjaelland.

Aflată într-o formă maximă mai ales după ce a câștigat cu scorul de 1 la 0 derby-ul cu CFR Cluj, FCSB a ajuns la șase victorii din tot atâtea dueluri oficiale. Este liderul Superliga cu punctaj maxim după cele 4 etape deja disputate. Dacă va continua în ritmul acesta și o elimină pe Nordsjaelland FC, atunci s-ar duela cu învingătoarea meciului Sabah Baku – Partizan Belgrad.

Sabah Baku – Partizan Belgrad, favoriți sunt sârbii

Reprezentanta Azerbaidjanului are doar câțiva ani de la înființare, iar până acum nu a reușit să impresioneze. De cinci ani joacă în prima ligă și calificarea în Conference League a venit după o clasare pe locul secund. De partea cealaltă, Partizan are experiență mult mai mare, ceea ce se poate observa prin rezultatele obținute și cotele afișate deja de către casele de pariuri online care o avantajează pe reprezentanta Serbiei. Nu ar fi primul duel dintre FCSB și Partizan.