Știri

Portugalia și Coreea de Sud s-au calificat în optimi

Cărțile au fost jucate și în Grupa H de la Cupa Mondială, acolo unde Portugalia și Coreea de Sud au mers la braț în optimile Cupei Mondiale.


Cu maximum de puncte după primele două etape, selecționata Portugaliei a evoluat în ultima rundă în fața echipei Coreea de Sud și nu a mai evoluat la același nivel. Drept urmare, deși condusă cu scorul de 1 la 0, selecționata asiatică a reușit să întoarcă rezultatul și să se impună cu 2-1. Golurile victoriei au aparținut lui Kim Young Gwon și rezervei Hwang Hee-Chan. Datorită victoriei, ambele echipe au mers în optimile Campionatului Mondial 2022.

Uruguay, a doua campioană mondială eliminată deja

În primele două etape s-a văzut fără gol marcat, dar până la urmă nu a plecat fră victorie de la Cupa Mondială. Cu Luis Suarez titular la ultimul său turneu final, selecționata Uruguay a avut nevoie de doar 26 de minute să înscrie și asta după ce africanii au ratat un penalty. De Arrascaeta a marcat ambele goluri, insuficiente pentru calificare.

Clasamentul Grupe H

  • Portugalia – 6 puncte
  • Coreea de Sud – 4 puncte
  • Uruguay – 4 puncte
  • Ghana – 3 puncte

Deși Coreea de Sud și Uruguay au fost la egalitate, s-a aplicat primul criteriu, respectiv golaverajul. Asiaticii au înscris 4 goluri și au primit 4, iar Uruguay a marcat în două rânduri și a primit tot atâtea goluri. Totodată, selecționerul Diego Alonso a anunțat că demisionează de la cârma sud-americanilor.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri