Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Portugalia castiga cu Ungaria si Cristiano Ronaldo a intrat in istoria EURO

Cristiano Ronaldo a fost omul celei de-a cincea zi de la Campionatul European de Fotbal. Atacantul lui Juventus Torino a inscris doua din cele trei goluri ale echipei sale si l-a depasit pe Michel Platini in fruntea celor mai buni marcatori de la EURO.

portugalia

Portugalia castiga cu Ungaria si Cristiano Ronaldo a intrat in istoria EURO

Portugalia obtine o victorie muncita si invinga Ungaria la pas

Intr-o grupa din care fac parte campioana europeana en-titre, vicecampioana europeana, Germania si Ungaria, spectacolul a fost garantat. Primele acorduri au inceput de la ora 19:00, pe PROTV, unde Cristiano Ronaldo & Co. au pus stapanire pe joc inca din primele minute, dar au avut nesansa sa-l intalneasca pe Peter Gulacsi intr-o forma de zile mari. Echipei mai insistente i s-a rasplatit efortul si Portugalia a deschis scorul in minutul 84, cand Orban a deviat mingea in propria poarta.

Finalul de meci a adus-o pe Portugalia dezlantuita si la doar cateva secunde dupa deschiderea scorului, campioana europeana in exercitiu a beneficiat si de o lovitura de la 11 m pe care Cristiano Ronaldo a transformat-o si a reusit sa devina cel mai bun marcator din istoria Campionatului European. Acelasi Ronaldo a inchis tabela, iar Portugalia – Ungaria se incheie 3-0 si in eventualitatea catigarii grupei de catre portughezi, acestia vin la Bucuresti pentru meciul din optimi.

Franta – Germania, meciul vedeta al primei etape

Cel mai atragator duel din cadrul primei etape de la Campionatul European 2020 a fost unul bine gandit din punct de vedere tactic, iar singurul gol al meciului a fost cel al lui Mats Hummels. Din nefericire pentru jucatorul Borussiei Dortmund, acesta a inscris in propria poarta si Germania urmeaza sa intalneasca Portugalia in etapa urmatoare, cand are nevoie de cel putin un punct.

Paradoxal, dar cel mai asteptat duel al primei etape de la EURO 2020 a fost jocul in care s-au trimis cele mai putine suturi pe spatiul portii. Doua astfel de actiuni au avut loc in decursul celor 97 de minute. Astfel, prin rezultatul obtinut, Franta ramane neinvinsa la EURO in meciurile impotriva Germaniei.