Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pe ce turnee de tenis poți paria în luna februarie

Unul dintre cele mai populare sporturi la ora actuală, tenisul ne-a încântat cu disputarea primului Grand Șlam, competiție care abia ce s-a încheiat. Însă, calendarul este stabilit deja pentru tot anul, iar în luna februarie ai parte de câteva turnee interesante pe care nu ai voie să le ratezi dacă ești pasionat de acest sport și de pariuri sportive.

Australian Open tocmai ce s-a încheiat cu triumful jucătorilor Novak Djokovic la masculin și Elina Rybakina la feminin, iar noi ne orientăm deja să oferim cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei în materie de tenis. Luna februarie ne propune câteva competiții importante, printre care turneul de la Dubai, destinat atât pentru masculin și feminin, dar și alte turnee precum Rotterdam, Acapulco și Doha.

Din nefericire pentru fanii Simonei Halep, nu se știe încă data exactă când poate aceasta să revină pe teren, deoarece cazul său de dopaj este încă analizat de către forurile competente. Totuși ai ocazia să le vezi la treabă sportive din top 10 cele mai bune jucătoare din România cum ar fi Sorana Cîrstea, Irina Begu sau Gabriela Ruse.

Calendarul ATP/WTA al lunii februarie:

  • ATP Rotterdam (13-19 februarie)
  • ATP Dubai Duty Free Tennis Championship (27 februarie – 5 martie)
  • ATP Acapulco (27 februarie – 5 martie)
  • WTA Doha (13-18 februarie)
  • WTA Dubai Duty Free Tennis Championship (19-25 februarie)