Știri

Patru jucatori au lipsit de la antrenamentul Romaniei

România se pregătește de ultimul meci amical înaintea debutului la Euro 2024, dar cu doar o zi înaintea meciului cu Liechtenstein a avut patru jucători absenți de la antrenament. Toți au fost scutiți din cauza problemelor medicale.


Edward Iordănescu are toate motivele să fie îngrijorat de ceea ce se petrece cu jucătorii pe care i-a chemat să facă parte din lotul lărgit al României. Cu doar o zi înaintea meciului România – Liechtenstein, ultimul amical înainte de plecare spre Germania pentru a juca meciuri la Euro 2024, tricolorii se confruntă cu mici probleme în ceea ce privește lotul. Patru jucători au absentat de la antrenamentul oficial și toți au acuzat diferite probleme medicale.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Denis Alibec, Adrian Rus, Răzvan Marin și Andrei Burcă au lipsit de la antrenamentul oficial și conform presei de specialitate, sunt șanse foarte mari să nu fie folosiți pentru meciul de vineri, dacă echipa medicală nu este de acord. Oricum, selecționerul Iordănescu Jr. are deja pregătită o listă scurtă cu jucători pe care îi poate aduce dacă ceva se întâmplă.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri