Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Patronul Vegas Golden Knights vrea sa cumpere o echipa din Premier League

Bill Foley, omul care patroneaza Vegas Golden Knights si-a declarat interesul pentru achizitia unui club din fotbalul mare si a ales Premier League.

AFC Bournemouth este un club care a revenit la cel mai inalt nivel si duce o lupta stransa pentru a ramane pe linia de plutire. Limitata din punct de vedere financiar, si-ar putea aduce un nou patron, iar detinatorul clubului din NHL Vegas Golden Knights a declarat ca este interesat de clubul de pe Vitality Stadium si il doreste cumparat.

bournemouth

Bill Foley este omul care a readus hocheiul de inalta clasa la Vegas si asta pentru ca are multi bani si a avut dorinta de a se implica in sport. Cum Premier League este una dintre cele mai bogate ligi de fotbal din lume, cu miliarde de euro care se ruleaza in fiecare sezon, acesta a decis ca vrea sa stea la masa bogatilor.

Luna trecuta si-a schimbat antrenorul si a decis sa mearga pe mana altcuiva care l-a inclouit pe Scott Parker si pare ca este tot mai greu sa gaseasca un antrenor alaturi de care sa mearga mai departe si sa o aduca pe linia de plutire.