Știri

Patronul Vegas Golden Knights vrea sa cumpere o echipa din Premier League

Bill Foley, omul care patroneaza Vegas Golden Knights si-a declarat interesul pentru achizitia unui club din fotbalul mare si a ales Premier League.

Bournemouth

AFC Bournemouth este un club care a revenit la cel mai inalt nivel si duce o lupta stransa pentru a ramane pe linia de plutire. Limitata din punct de vedere financiar, si-ar putea aduce un nou patron, iar detinatorul clubului din NHL Vegas Golden Knights a declarat ca este interesat de clubul de pe Vitality Stadium si il doreste cumparat.

bournemouth

Bill Foley este omul care a readus hocheiul de inalta clasa la Vegas si asta pentru ca are multi bani si a avut dorinta de a se implica in sport. Cum Premier League este una dintre cele mai bogate ligi de fotbal din lume, cu miliarde de euro care se ruleaza in fiecare sezon, acesta a decis ca vrea sa stea la masa bogatilor.

Luna trecuta si-a schimbat antrenorul si a decis sa mearga pe mana altcuiva care l-a inclouit pe Scott Parker si pare ca este tot mai greu sa gaseasca un antrenor alaturi de care sa mearga mai departe si sa o aduca pe linia de plutire.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri