Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Olanda - Argentina, primul sfert de finală

Olanda și Argentina au profitat de statutul de favorite pe care l-au avut în optimi și au reușit să avanseze în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Olanda a trecut cu scorul de 3-1 de SUA, într-un meci în care a știut să fructifice cele mai importante ocazii. Memphis Depay, Daley Blind și Denzel Drumfries au punctat pentru echipa antrenată de Louis van Gaal și rămâne neînvinsă la Cupa Mondială din Qatar. Mai mult decât atât, atacul olandez a reușit să puncteze în fiecare din cele patru jocuri. În total opt goluri a înscris Olanda în meciurile cu Senegal (2-0), Ecuador (1-1) și Qatar (2-0).

Partida Olanda – Argentina are loc pe „Lusail Iconic Stadium” din Lusail și este programat să aibă loc pe data de 9 decembrie. Evenimentul va fi transmis de TVR 1.

Lionel Messi & Co. în căutarea primului trofeu din ultimii 36 de ani

Argentina a fost declarată câștigătoarea Cupei Mondiale de către simulatorul inteligent al EA Games, care a prezis echipa care va câștiga CM și la ediția trecută. Campania a început cu o surpriză uriașă, Argentina a ceda cu scorul de 1-2 în fața Arabiei Saudite, însă s-a adunat și a câștigat ultimele trei partide, printre ele și cea cu Australia. Lionel Messi și Julian Alvarez au înscris golurile victoriei, iar atacantul lui PSG a devenit cel mai bun marcator al turneului. 3 goluri a înscris Lionel Messi, fiind la egalitate cu colegul său de la echipa de club, francezul Kylian Mbappe.

Rezultate directe Olanda – Argentina

  • 2014: Olanda – Argentina: 0-1 (după penalty-uri), Cupa Mondială.
  • 2006: Olanda – Argentina: 0-0, Cupă Mondială
  • 1998: Olanda – Argentina 2-1, Cupa Mondială
  • 1978: Argentina – Olanda, 3-1 (după prelungiri), Cupa Mondială
  • 1974: Olanda – Argentina 4-0, Cupa Mondială