Știri

O altă surpriză la Mondial. Germania pierde cu Japonia

Germania a fost parte a celei de-a doua surprize de la Campionatul Mondial de fotbal organizat în Qatar. Aceasta a fost învinsă cu 2 la 1 de Japonia.

japonia

Germania a fost învinsă cu scorul de 2 la 1 de Japonia, totul în urma unui meci pe care l-a controlat preț de o repriză și unde a reușit să preia inițiativa. Ilkay Gundogan a reușit să transforme o lovitură de pedeapsă în minutul 33, iar scorul după prima repriză a fost 1-0 în favoarea europenilor.  Statisticile au fost net în favoarea Germaniei, care după prima repriză avea 81% posesie și un raport de 13-1 la ocazii de gol.

Victoria Japoniei adusă de doi jucători din Bundesliga

Fără șut trimis pe spațiul porții în prima repriză, Japonia s-a trezit imediat după pauză și a reușit să conteze mai mult în atac. Lucrul acesta s-a întâmplat după ce antrenorul a schimbat cinci jucători, iar golul a venit în urma unei acțiuni purtate de rezerva Doan Risu, la doar câteva minute după ce a intrat în teren. O altă rezervă a stat la baza golului victoriei. Takuma Asano a fructificat o pasă venită de la Itakura și a înscris golul de 2-1, în minutul 83 al meciului.

Ambii marcatori ai Japoniei sunt jucători familiarizați cu fotbalul din Bundesliga, Germania. Aceștia joacă la echipe de eșalon și o fac cu brio. Doan Risu este jucătorul echipei Freiburg, actual loc 2, în timp ce Takuna Asano joacă la VFL Bochum penultima clasată.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri