Știri

Noua Zeelandă - Africa de Sud, finala Cupei Mondiale de Rugby

S-a stabilit finala Cupei Mondiale de Rugby 2023. Noua Zeelandă – Africa de Sud este meciul care se va juca cu trofeul pe marginea terenului, iar duelul pare mai echilibrat ca niciodată. Cine câștigă finala?

New Zealand's Ardie Savea embraces the Freedom Cup

Noua Zeelandă a devenit prima finalistă a Cupei Mondiale de Rugby care se dispută în Franța. Aceasta a trecut fără probleme de Argentina, 44-6 într-un meci în care a fost condusă preț de câteva minute. Statisticile au fost net de partea All Blacks, iar conform cotelor afișate de casele de pariuri, victoria a aparținut echipei mult mai bune.

Sâmbătă, 21 octombrie a venit rândul Africii de Sud să confirme cotele bookmakerilor și în același timp să producă lacrimi în rândul fanilor Angliei. Scorul a fost 12-6 la pauză în favoarea Angliei, însă insistențele sud-africanilor le-a adus victoria prin lovitura de pedeapsă transformată în minutul 78 de Handre Pollard și Anglia – Africa de Sud s-a încheiat 15-16.

În urma rezultatelor din semifinale s-a stabilit și care vor fi cele două finale. Argentina - Anglia se joacă pe 27 octombrie și contează pentru stabilirea ocupantelor locurilor 3 și 4, iar marea finala este programată pe 28 octombrie, la Paris pe Stade de France.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri