Știri

Neil Lennon este noul antrenor al Rapidului

Rapid București se pregătește deja de noul sezon, iar prima mișcare pe care a făcut-o a fost aducerea unui nou tehnician. Neil Lennon s-a alăturat grupării giuleștene și urmează să stea pe bancă pentru noua ediția de Superliga României.


În vârstă de 52 de ani, Neil Lennon este noul antrenor al echipei Rapid București. Tehnicianul nord-irlandez și-a dat acordul și urmează să pună umărul pentru câștigarea unui titlu de campioană mult visat de gruparea giuleșteană. Cu o experiență vastă în fotbalul din Scoția, tehnicianul a pus deja la punct strategia de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Ross Graham și Stephen Wels sunt doi dintre jucătorii care ar putea să joace pentru Rapid București din sezonul viitor. Primul este jucătorul lui Dundee United, acolo unde are rolul de fundaș central, în timp ce al doilea este stoper și îmbracă tricoul lui Celtic Glasgow.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Vreau să aduc succes Rapidului cât de repede pot. Nu vreau să vorbesc despre timp, în cât voi aduce un trofeu, pentru că ar fi o prostie. Dar ne dorim să luptăm pentru el, trebuie să fim disciplinați și să muncim mult”, a spus Lennon la prima conferință de presă ca antrenor la Rapid.

Drept urmare, noul antrenor al Rapidului îl înlocuiește pe Bogdan “Pisica” Lobonț, cel care a jucat rolul de intermediar după plecarea lui Cristiano Bergodi.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri