Știri

Nadal pierde surprinzator la Brisbane si rateaza primul trofeu al anului

Rafael Nadal s-a întors în circuit, iar ATP Brisbane a fost primul turneu unde ibericul a participat și era printre favoriți. Cu toate acestea, Rafa s-a oprit în sferturile de finală.

Rafael Nadal hands covering mouth reaction after win

Nadal – Thompson a fost unul dintre meciurile cele mai interesante ale zilei de vineri, iar ibericul era așteptat să obțină o victorie la pas. Lucrurile nu s-au potrivit cu acele calcule făcute de către specialiști, iar Jordan Thompson a reușit să se impună cu scorul de 2-1 (5-7, 7-3(6), 6-3). Cu alte cuvinte, cine a pariat la Unibet pe succesul australianului a avut un profit de 5.40 mai mare decât miza.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Dacă în meciul jucat de Nadal rezultatul a fost surprinzător, nu același lucru s-a întâmplat și în partidele disputate de cei mai buni doi favoriți. Holger Rune și Grigor Dimitrov au reușit să obțină victoria mult dorită, ceea ce înseamnă că vor pleca cu prima șansă în semifinalele turneului.

  • · Holger Rune – Roman Safiullin, sâmbătă, ora 07:00
  • · Jordan Thompson – Grigor Dimitrov, sâmbătă, ora 12:30

În ceea ce îl privește pe Rafael Nadal, jucătorul are opțiunea de a participa la un alt turneu și apoi la Australian Open. O altă variantă ar fi să se antreneze pentru a obține cel mai bun rezultat în urma participării la primul Grand Slam al anului.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri