Știri

Motivul pentru care sunt acordate multe minute de prelungiri la Cupa Mondială

FIFA a decis să umble puțin la reguli odată cu debutul Cupei Mondiale din Qatar și vrea să ofere fanilor prezenți și cei din fața micilor ecrane tot mai mult fotbal efectiv.


Arbitrilor le-au fost trasate noi sarcini în ceea ce privește regula acordării prelungirilor pentru meciurile de la Cupa Mondială, ceea ce a stârnit uneori surprinderea fanilor care nu erau familiarizați cu lucrul acesta. Drept urmare, din dorința de se juca mai mult fotbal efectiv într-un meci de la turneul final, arbitrul are obligația de a taxa orice timp mort.

Vrem să evităm meciurile cu 42, 43, 44 minute de joc efectiv. Deci, timpii de înlocuiri penalizări, celebrări, intervenții medicale sau VAR, vor trebui recompensate”, este declarația lui Pierluigi Collina, președintele Comisiei de Arbitri din cadrul FIFA

Recordul de minute de prelungire acordate la Cupa Mondială 2022 îl deține partida dintre Anglia și Iran, meci câștigat cu 6-2 de naționala antrenată de Gareth Southgate. 27 de minute de prelungire au fost atunci acordate, în cea de-a doua zi de la Mondial. Mai mult, cele mai puține minute de prelungire s-au acordat în Mexic – Polonia (0-0). Doar nouă minute au căzut arbitrii de acord, fiin și singurul meci sub 10 minute de prelungire acordate atât în prima, cât și în a doua repriză.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Sportingbet Sport

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Top case de pariuri