Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Momente memorabile de la Cupa Mondială: Hattrick-ul lui Ronaldo

Cupa Mondială 2022 va începe pe 20 noiembrie și se încheie pe 18 decembrie, fiind prima ediție organizată pe timp de iarnă și totodată cea mai scumpă din istorie.

Trei meciuri se jucaseră de la Cupa Mondială 2018 până când s-au întâlnit Portugalia și Spania, în ceea ce a concurat cu brio la meciul turneului.  Cele două echipe au jucat un fotbal foarte frumos, iar partida s-a încheiat la egalitate, 3-3. Practic, a fost duelul între cele două echipe favorite la câștigarea Grupei B și amândouă au mers la braț în optimile de finală, cu 5 puncte, peste Iran și Maroc.

Portugalia a trăit în grupe pe baza golurilor înscrise de Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United a reușit să înscrie patru goluri. Trei dintre ele au fost înscrise în poarta Spaniei, iar unul singur în victoria contra Iranului, scor 1-0.

Portugalia – Spania, un meci pe care Cristiano Ronaldo nu-l va uita niciodată

Cristiano Ronaldo este fără dubii unul dintre cei mai titrați fotbaliști din lume, iar lucrul acesta s-a văzut de foarte multe ori. A decis foarte multe meciuri prin golurile pe care le-a înscris, iar unul dintre ele rămâne în istoria Cupei Mondiale și este acel 3-3 contra Spaniei, de la CM 2018. Atunci, Ronaldo a deschis scorul dintr-un penalty, iar apoi a fost nevoit să alerge după egalare, ceea ce a și reușit prin golurile înscrise în minutele 44 și 88. La acel turneu, Portugalia s-a oprit în optimile de finală, eliminată fiind de Uruguay, cu scorul de 2 la 1.