Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mirel Radoi a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a decis sa renunte la serviciile lui Laszlo Balint si sa apeleze la servicii lui Mirel Radoi. Fostul selectioner declarand ca a venit in Banie sa munceasca si sa repare lucruri care poate nu au functionat pana acum.

Universitatea Craiova incepea noul sezon cu ganduri mari si cu un nou antrenor pe banca. Laszlo Balint si-a dat acord pentru a semna cu gruparea din Banie, insa acesta nu a rezistat decat patru etape pe banca si a fost inlocuit cu Mirel Radoi. Este primul mandat de antrenor in Superliga pe care fostul selectioner il are.

Totodata, acesta va avea un salariu lunar de 17.000 euro, salariu foarte aproape de cel pe care il primea cand era antrenorul echipei nationale si care ajungea la 20.000 euro/luna. Si discursul a fost pe masura unui fost selectioner.

mirel radoi

Nu o sa va spun cuvinte marete pentru ca nu putem sa promitem ceva ce nu avem in mana. Indiferent despre ce mari performante vorbim, nu pot fi facute decat daca luam fiecare partida in parte, iar cel mai important meci pentru noi este cel de joi.

Radoi preia Universitatea Craiova de pe pozitia 9 in Superliga, cu 5 puncte. Echipa este la patru puncte in spatele liderului CFR Cluj si urmeaza sa joace doua meciuri in aceasta saptamana. Prima intalnire are loc joi, 11 august, de la ora 20:30 si este returul turului III preliminar din UEFA Europa Conference League vs Zorya Lugansk. In prima mansa a fost 1-0 pentru ucrainieni. In doar cateva zile de la acel duel se va juca Universitatea Craiova – CS Mioveni, duel din etapa V a Superligii. Partida este programata pe 14 august, de la ora 16:00.