Știri

Mike Tyson nu da inapoi - Legenda boxului revine in ring la 57 de ani

Mike Tyson este un nume greu în sport, el fiind unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie, iarla 57 de ani a fost convins să revină în ring pentru a lupta la categoria grea. Cum și de ce a decis Tyson să se reapuce serios de box?

mike tyson

Campion al greilor pentru o bună perioadă din cariera sa, Mike Tyson a luat decizia să revină în ring la cei 57 de ani pe care îi are. Acesta urmează să aibă meci demonstrativ pe 20 ulie 2024 împotriva lui Jake Paul, un youtuber american care între timp a devenit boxer. Conform detaliile furnizate deja de către presa internațională, Netflix va transmite grandiosul eveniment.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Meciul dintre Iron Mike și Jake Paul va avea loc pe AT&T Stadium din Arlington (Texas), cartierul general al echipei de fotbal american Dallas Cowboys. Diferența dintre cei doi sportiv este de 30 de ani, însă lucrul acesta nu-l sperie pe Tyson care s-a declarat nerăbdător să revină în ring. și chiar l-a lăudat pe adversarul său.

El a progresat considerabil în ultimii ani și va fi amuzant să vedem cum ambiția și voința unui băiat ot face față experienței și aptitudinilor unui GOAT (Greatest Of All Time)” - a declarat Mike Tyson conform presei.

Jake Paul o va lua astfel pe urmele fratelui său, Logan Paul. Acesta a luptat cu Floyd Mayweather tot într-o gală interactivă. De-a lungul carierei sale, Jake a reușit 9 victorii (6 prin KO) și a pierdut un singur meci.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri