Știri

Metz preda o lectie de handbal campioanei Romaniei in sferturile Champions League

CSM București a pierdut la trei goluri meciul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin și este aproape eliminată de Metz. 24-27 a fost scorul.

csm bucuresti

Cu o Cristina Neagu într-o formă excelentă și autoare a nouă din totalul de 24 de goluri ale campioanei României, CSM București a pierdut cu 24-27 meciul tur din optimile Ligii Campionilor la handbal feminin. Metz a știut să se apere mai bine și a reușit să câștige ambele reprize. 14-15, 10-12 a fost scorul în prima și a doua repriză, iar în urma rezultatului ne trebuie o minune pentru a avansa în competiție.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Meciul a început cu gol pentru Metz, însă CSM a condus de trei ori pe parcursul primei reprize. A dat semne de revenire în actul secund când a avut 20-18 și își permitea să se gândească la victorie. Acela a fost momentul unde meciul s-a decis, deoarece Neagu & Co. au încasat cinci goluri consecutive și tabela s-a fîcut 20-23, diferența fiind menținută până la final.

Metz - CSM București se va disputa în 4 mai 2024, de la ora 17:00. Campioana României are nevoie de o victorie la minimum trei goluri diferență pentru a spera la calificare. În cele patru meciuri susținute pe terenul rivalei sale, CSM București a pierdut de fiecare dată.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri