Știri

Manchester City umilește Bayern Munchen și este ca și calificată în semifinalele UCL

Tragerea la sorți a sferturilor Champions League anunța un meci spectaculos între Manchester City și Bayern Munchen. „Cetățenii” au avut altă părere decât cea a specialiștilor și au umilit Bayern în partida tur.


Finala din sferturi așa cum a fost ea numită după aflarea ultimelor patru dueluri care au loc în Liga Campionilor. Toată suflarea fotbalistică a fost marți cu ochii pe meciul de marți seară unde Manchester City și Bayern Munchen s-au duelat pe „Ettihad Stadium”. În ciuda faptului că se duelau campioanele Premier League și Bundesliga, situația din teren a fost cu totul alta, ceea ce s-a resimțit și pe tabelă.

Bayern a suferit cel mai drastic eșec din ultimul an și jumătate

Eșecul cu 0-3 suferit de campioana Germaniei în turul sferturilor de finală Champions League 2022/23 este cel mai drastic eșec din ultimul an și jumătate, de la acel 0-5 cu Borussia Monchengladbach din 27.10.2021. Marți seară lucrurile au stat la fel, iar germanii au fost conduși cu scorul de 1 la 0 încă de la pauză. Rodri a înscris pentru locul 2 din Premier League, iar după pauză Silva și Erling Haaland au închis tabela prin golurile înscrise în minutele 70 și 76,


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri