Știri

Manchester City stabileste un record greu de egalat

Manchester City a devenit campioana Angliei pentru a patra oară consecutiv, iar datorită acestei performanțe a stabilit un record pe care nimeni în istoria Angliei nu l-a reușit.


Nu este deloc ușor să câștigi campionatul în Angliei, dar să faci lucrul acesta de patru ori consecutiv este cu adevărat o performanță. Ei bine, Manchester City stabilește noi bariere în fotbalul din Albion și prin performanța obținută în sezonul 2023/2024, formația antrenată de Pep Guardiola reușește să stabilească un record care va dăinui mulți ani.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Manchester City a devenit singura echipă din prima divizie a Angliei care reușește să cucerească titlul de patru ori la rând. Ajunge la 10 titluri în decursul istoriei clubului, primul în sezonul 1936/37 și cel mai recent în acest sezon. 91 este numărul punctelor acumulate de City în acest sezon și a fost urmată de Arsenal Londra, Liverpool și Aston Villa. Acestea vr fi și echipele care reprezintă Anglia în Champions League 2024-25.

Totodată, City are ocazia să cucerească un nou trofeu. În 25 mai 2024, “cetățenii” vor înfrunta Manchester United în finala Cupei Ligii Angliei. Ea este deținătoarea en-titre a trofeului după o victorie obținută în sezonul trecut tot împotriva rivalei sale din oraș.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri